AUTORIZĀCIJA

Aizņemies atbildīgi

Izsniedzot saviem biedriem kredītus, mēs ievērojam atbildīgas kreditēšanas principus.

Lai jūs varētu izvērtēt, cik lielā mērā kredītsaistības, kuras grasāties uzņemties, atbilst jūsu personīgajām interesēm un finansiālajam stāvoklim, kā arī ar kreditēšanu saistītos riskus, savi lēmumi jums ir jāpieņem rūpīgi un pārdomāti, apsverot savu gatavību uzņemties finansiālās saistības.

Izsniedzot kredītus, KKS "Vidzemes kapitāls" ievēro Latvijas Republikas likumos noteiktos atbildīgas kreditēšanas principus. Pirms noslēgt līgumu, mēs vienmēr sniedzam mūsu klientiem maksimāli pilnu un detalizētu informāciju un izskaidrojam visus ar kredīta ņemšanu saistītos iespējamos riskus. Taču svarīgi apzināties arī to, ka atbildīga kreditēšana ir abpusējs process. Ņemt vai neņemt kredītu izlemj biedrs, kurš, pamatojoties uz mūsu sniegto informāciju, izvērtē kreditēšanas produktu un nosacījumus, kā arī uzņemas atbildību par līguma noslēgšanas sekām.

Pirms ņemt kredītu, obligāti iepazīstieties ar līgumu un jebkuru neskaidrību gadījumā vērsieties pie mūsu speciālistiem pēc skaidrojumiem vai pie juristiem pēc profesionālas konsultācijas. Jums ir maksimāli precīzi jāsaprot, kādas saskaņā ar kredītlīgumu būs jūsu tiesības un pienākumi.

Iesakām obligāti izpētīt visus ar kreditēšanu saistītos aspektus, izdevumus un riskus un pašiem tos izvērtēt. Ja kredītlīgums tiks noslēgts pilnīgi apzināti un ar pilnu atbildību, tas palīdzēs jums izvairīties no problēmām nākotnē. Papildinformācijas saņemšanai iesakām iepazīties arī ar informāciju tīmekļa vietnē www.klientuskola.lv un ieteikumiem patērētājiem, kas pieejami Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) tīmekļa vietnē.

Jūsu KKS "Vidzemes kapitāls"